Belépés
Afrikai harcsa tepsiben
... locsolgatva az alatta lévő olajjal.






A harcsaszeleteket bevagdossuk,beletesszük a szalonnadarabokat,majd bekenjük az összekevert olajos fűszerekkel.Tepsibe rakjuk,és hagyjuk állni.


...
2015-05-04 13:49:08
Roston harcsafilé joghurtos salátával
... liszt
Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk, összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.

A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük.

A harcs...
2014-07-27 14:13:04
Főfogások savanyú káposztából
... harcsatekercs

Hozzávalók:
6-8 szelet harcsafilé (lehet folyami, afrikai), hal fűszerkeverék, savanyú káposzta,szeletelt bacon, tejföl

Elkészítés:
A kifilézett harcsaszeleteket hal fűszerkeverékkel bedörzsöljük, és 3 órát állni hagyjuk hűtőszekrényben.

A savanyú káposztát megpároljuk, a harcsaszeletekbe göngyöljük, majd szalonnaszeletekbe ...
2012-11-05 08:19:55
Roston harcsafilé joghurtos salátával recept
...
1 dl étolaj
1 kevés finomliszt
1 db citrom

Elkészítés:

Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk,citromlevet csepegtetünk rá és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal...
2012-03-24 18:08:34
Ízőrzők – Tápióbicske
... tejföl.
A füstölt szalonnát hosszú szeletekre vágjuk, kakastaréjnak bevagdossuk, és ropogósra sütjük. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, a savanyú káposztát átmossuk, a harcsaszeleteket besózzuk, és állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. A kaprot apróra vágjuk.
A szalonna zsírjában megpároljuk a vöröshagymát, majd rádobjuk a paprikát és a ...
2011-12-05 08:03:22
Receptek
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fűszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig főzzük. A tűzről levesszük, és a lét átpasszírozzuk. l3elerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tűzön 20 percig készre főzzük.

Körösi kapros, gombás busaragu
Hozzávalók: 80 dkg busa lé, 20 dkg vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2O dkg koleszterinmentes tészta, 2 dl t...
2011-01-30 11:05:23
K betűs receptek
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fűszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig főzzük. A tűzről levesszük, és a lét átpasszírozzuk. l3elerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tűzön 20 percig készre főzzük.

Körösi kapros, gombás busaragu

Hozzávalók: 80 dkg busa lé, 20 dkg vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2O dkg koleszterinmentes tészta, ...
2011-01-14 19:30:27
Roston harcsafilé joghurtos salátával 2 recept
... kávéskanál só
1 dl étolaj
1 kevés finomliszt
1 db citrom

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, citromlevet csepegtetünk rá és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélőhagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borss...
2010-10-23 22:09:34
Mikrohullámú receptek
...
Egy edénybe olajat teszünk és 2 percig 500 W-on melegítjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a szalonnát felkockázzuk és az olajba téve 5 percig 500 W-on pároljuk. A harcsaszeleteket citromlével meglocsoljuk, sóval bedörzsöljük, fűszerezzük. A hagymás szalonnás alapra tesszük és letakarva 15 percig 500 W-on megsütjük. Párolt rizzsel vagy pirított burgonyával tála...
2010-05-23 22:41:58
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
2009-07-10 17:49:01
1 2 
Címkék: Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, alatta lévő, harcsaszeleteket bevagdossuk, összekevert olajos, zöldségeket megmossuk, metélőhagymát apróra, harcsaszeleteket sűrűn, kifilézett harcsaszeleteket, savanyú káposztát, harcsaszeletekbe göngyöljük, metélő hagymát, füstölt szalonnát, megtisztított vöröshagymát, harcsaszeleteket besózzuk, paradicsomot feldaraboljuk, kaprot apróra, szalonna zsírjában, fűszereket hozzáadjuk, tűzről levesszük, edénybe olajat, vöröshagymát megtisztítjuk, szalonnát felkockázzuk, olajba téve, harcsaszeleteket citromlével, hagymás szalonnás, fűszerkeverékkel, harcsaszeleteket, harcsaszeletekbe, hűtőszekrényben, tartalomjegyzék, magyarországon, átpasszírozzuk, összekeverjük, megtisztítjuk, tetszőlegesen, fűszerkeverék, kakastaréjnak, megtisztított, metélőhagymát, harcsatekercs, feldaraboljuk, felkockázzuk, zöldpaprikát, paradicsomot, beleaprítjuk, meglocsoljuk, vöröshagymát, bedörzsöljük, csepegtetünk, mikrohullámú, burgonyával, felaprítjuk, bevagdossuk, tápióbicske,
© 2013 TVN.HU Kft.