|
|
|
... locsolgatva az alatta lévő olajjal.
A harcsaszeleteket bevagdossuk,beletesszük a szalonnadarabokat,majd bekenjük az összekevert olajos fűszerekkel.Tepsibe rakjuk,és hagyjuk állni.
... |
2015-05-04 13:49:08 |
|
|
|
|
|
|
... liszt
Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk, összekeverjük. A metélőhagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a joghurttal. Sóval, borssal ízesítjük.
A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, és 10-15 percig hagyjuk állni, majd lisztbe forgatjuk, és grillen vagy serpenyőben pirosra sütjük.
A harcs... |
|
2014-07-27 14:13:04 |
|
|
|
|
|
|
... harcsatekercs
Hozzávalók:
6-8 szelet harcsafilé (lehet folyami, afrikai), hal fűszerkeverék, savanyú káposzta,szeletelt bacon, tejföl
Elkészítés:
A kifilézett harcsaszeleteket hal fűszerkeverékkel bedörzsöljük, és 3 órát állni hagyjuk hűtőszekrényben.
A savanyú káposztát megpároljuk, a harcsaszeletekbe göngyöljük, majd szalonnaszeletekbe ... |
2012-11-05 08:19:55 |
|
|
|
|
|
|
...
1 dl étolaj
1 kevés finomliszt
1 db citrom
Elkészítés:
Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk,citromlevet csepegtetünk rá és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélő hagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borssal... |
|
2012-03-24 18:08:34 |
|
|
|
|
|
|
... tejföl.
A füstölt szalonnát hosszú szeletekre vágjuk, kakastaréjnak bevagdossuk, és ropogósra sütjük. A megtisztított vöröshagymát felkockázzuk, a savanyú káposztát átmossuk, a harcsaszeleteket besózzuk, és állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a paradicsomot feldaraboljuk. A kaprot apróra vágjuk.
A szalonna zsírjában megpároljuk a vöröshagymát, majd rádobjuk a paprikát és a ... |
|
2011-12-05 08:03:22 |
|
|
|
|
|
|
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fűszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig főzzük. A tűzről levesszük, és a lét átpasszírozzuk. l3elerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tűzön 20 percig készre főzzük.
Körösi kapros, gombás busaragu
Hozzávalók: 80 dkg busa lé, 20 dkg vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2O dkg koleszterinmentes tészta, 2 dl t... |
2011-01-30 11:05:23 |
|
|
|
|
|
|
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítjuk, a fűszereket hozzáadjuk és felöntve vízzel, mintegy 15 percig főzzük. A tűzről levesszük, és a lét átpasszírozzuk. l3elerakjuk a harcsaszeleteket és lassú tűzön 20 percig készre főzzük.
Körösi kapros, gombás busaragu
Hozzávalók: 80 dkg busa lé, 20 dkg vöröshagyma, 25 dkg gomba, 2O dkg koleszterinmentes tészta, ... |
2011-01-14 19:30:27 |
|
|
|
|
|
|
... kávéskanál só
1 dl étolaj
1 kevés finomliszt
1 db citrom
Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, tetszőlegesen felaprítjuk és összekeverjük. A harcsaszeleteket sűrűn bevagdossuk, de nem vágjuk át. Sózzuk, borsozzuk, citromlevet csepegtetünk rá és 10-15 percig hagyjuk állni. A metélőhagymát apróra vágjuk és elkeverjük a joghurttal. Sóval borss... |
2010-10-23 22:09:34 |
|
|
|
|
|
|
...
Egy edénybe olajat teszünk és 2 percig 500 W-on melegítjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a szalonnát felkockázzuk és az olajba téve 5 percig 500 W-on pároljuk. A harcsaszeleteket citromlével meglocsoljuk, sóval bedörzsöljük, fűszerezzük. A hagymás szalonnás alapra tesszük és letakarva 15 percig 500 W-on megsütjük. Párolt rizzsel vagy pirított burgonyával tála... |
2010-05-23 22:41:58 |
|
|
|
|
|
|
...
DPG Recepttár 271.
Barangolás Nagy-Magyarországon
Tartalomjegyzék
DPG Recepttár 271. 1
B... |
2009-07-10 17:49:01 |
|
|
|
|